De IET energie-vortex-techniek (FLEMISH)

Zoals de I.E.T.-energie zich verspreidt rond de aardbol, gaat engel Ariel voort met het brengen van nieuwe manieren om de engelenenergie van de violette straal te gebruiken als ondersteuning in onze spirituele zelfheling. Stevan Thayer channelde de energie-vortex-techniek in april 2001. De energie-vortex-techniek werd voor het eerst onderricht op het ‘IET Festival of Light ‘ (I.E.T. lichtfestival) en gaf wild enthousiaste commentaar.

De energie-vortex-techniek is gebaseerd op de theorie van de elektromagnetische velden en wordt de ‘rechterhand regel’ genoemd. Wanneer je de rechter duim naar boven richt en de vingers van je rechterhand omkrult, wijzen deze tegen de klok in. Je duim wijst de richting van de energiestroom aan en je vingers wijzen de richting aan van het elektromagnetisch veld dat ontstaat. Toegepast voor heling met de energie van de engelen wijzen je rechter vingers de richting aan van de energie die rond je lichaam cirkelt en wijst je rechter duim de richting aan van de energiestroom, afkomstig van je engel-hart-verbinding.

Stap 1: begin het vortex-proces door je engel-hart-verbinding met engel Ariel en met alle helingengelen van het energieveld tot stand te brengen. Vraag in gebed dat de engelen met jou en door jou werken, dat zij je mogen omringen en rechtstreeks mogen leiden en beschermen, en dat dit vortex-proces voor je hoogste goed en heling mag zijn.

Stap 2: creëer een energiegevende vortex met de klok mee: verbeeld je dat een wervelende energiekolom begint te circuleren rond je lichaam met de klok mee. Je kan je handen gebruiken om de energie een duw te geven (net zoals je ook het water opzij duwt in het zwembad) en zijn rotatie met de klok mee te versnellen. Dit zal je energieveld vullen met engelenenergie. Begin de draaiende beweging traag en maak het dan sneller en sneller tot het beweegt in een verblindende draaikolk van energie. Laat de vortex ongeveer een minuut met de klok mee draaien en stop dan deze rotatie door je mentale kracht.
Stap 3: creëer een bevrijdende vortex tegen de klok in: creëer een energiegevende vortex tegen de klok in: verbeeld je dat een wervelende energiekolom begint te draaien rond je lichaam tegen de klok in. Je kan je handen gebruiken om de energie een duw te geven (net zoals je ook het water opzij duwt in het zwembad) en zijn rotatie tegen de klok in te versnellen. Dit maakt je energieveld schoon en bevrijdt gelijk welke energieblokkade door je engel-hart-verbinding. Laat de vortex ongeveer een minuut tegen de klok in draaien en stop dan deze rotatie door je mentale kracht.

Stap 4: creëer een integrerende vortex met de klok mee: verbeeld je dat een wervelende energiekolom begint te draaien rond je lichaam met de klok mee. Je kan je handen gebruiken om de energie een duw te geven (net zoals je ook het water opzij duwt in het zwembad) en zijn rotatie met de klok mee te versnellen. Dit zal je energieveld vullen met engelenenergie. Begin de draaiende beweging traag en maak het dan sneller en sneller tot het beweegt in een verblindende draaikolk van energie. Laat de vortex ongeveer een minuut met de klok mee draaien en stop dan deze rotatie door je mentale kracht. (door je hierop mentaal te richten)

Step 5: eindharmonisatie en gronding: beëindig het vortex-proces door je energie te gronden. Houd je beide handen op de toppen van je voeten gedurende ongeveer 15 seconden of raak je rechter knie aan met je linkerhand en je linker knie met je rechterhand gedurende ongeveer 15 seconden.

Wanneer je de I.E.T.-energie-vortex-techniek beoefent, laat ons dan de spectaculaire resultaten van de heling weten.

Translated by Katrien Goedertier & Mieke Michielsen

(c) 2001, The Center of Being, Inc